Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare de la Vatra: Programul deplin pentru cele două zile
Știri

Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare de la Vatra: Programul deplin pentru cele două zile

Satul moldovenesc de altădată, cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră, vă așteaptă în acest weekend la Complexul Etno-Cultural VATRA. 

La prima ediție a „Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare” vor fi peste 100 de ansambluri etno-folclorice care vor reprezenta distincțiile culturale ale fiecărei regiuni de la nord până la sud.

Timp de două zile, vor evolua cele mai valoroase ansambluri folclorice din Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Rusia și Bulgaria, precum și interpreți de muzică populară.

În cadrul evenimentului veți avea parte de: Program muzical folcloric, Concurs „Armonia vocilor”, Spectacol folcloric autentic „Mândru-s eu de satul meu”, Spectacol-concurs „Moldovioară, floare rară”, Expoziție zona folclorică „Zestrea neamului”, Show culinar de bucate tradiționale pe vatră, Concursul starturi vesele „Familia mea”, Concurs de bucate pescărești, Seara muzicii nocturne „Voci de chitară” și altele.

Pe lângă acestea, invitații speciali vor fi promotorii tradițiilor noastre – Surorile Osoianu, ansamblul „Romaniţa” și haiducii neamului nostru – ansamblul Etno-Folcloric „Plăieșii” și ansamblul „Ștefan Vodă”.

Toate acestea, în satul de altădată, cu prosoape, covoare țesute manual și bucate gătite în oale de lut. Vom petrece o noapte sub cerul liber cu muzică de chitară, la concursul „Voci de chitară”, alături de banduri și tinere talente: Katy Rain, Viorel Buliga, Adrian Graur, Victor Cociug și mulți alții.

Vă așteptăm cu drag de neam, de țară și cu drag de toate tradițiile și obiceiurile plaiului natal!

Biletele pot fi procurate la Vatra Neamului, str. Pușkin, nr. 20 B sau online: 

Afisha.md – https://afisha.md/ro/?eventId=5622

Fest.md – https://bit.ly/2I5voJD

mTicket – https://bit.ly/2MBvRZm

Pentru alte detalii, apelați 079 55 11 33

Suntparinte.md este partenerul media al evenimentului 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.