Faci schimb de experiență și dezbați orice subiect. Înscrie-te în grupul „Mame eroine, femei puternice, soții model”
Util pentru părinți

Faci schimb de experiență și dezbați orice subiect. Înscrie-te în grupul „Mame eroine, femei puternice, soții model”

Ai o problemă care te frământă și vrei să o împărtășești cu cineva? Dorești să cunoști alte femei și să le afli experiența? Înscrie-te în grupul „Mame eroine, femei puternice, soții model!”, unde poți face schimb de experiență și dezbate constructiv orice subiect. 

Grupul a fost creat în septembrie 2016. Deși are mai puțin de un an de la înființare, acesta a reușit să devină o platformă utilă pentru aproape 13 000 de femei. Administratoarele grupului sunt de naționalitate românce, dar se află în diferite colțuri ale lumii (Belgia, Spania, Germania, Anglia, România).

„Pe lângă faptul că suntem mame sau soții, suntem și femei. În acest grup vorbim despre orice: divertisment, diete, copii cu nevoi speciale, relații de cuplu, probleme cu copiii, viață intimă etc. Scopul grupului este de a ajuta femeile, mamele, soțiile, de a lega prietenii, de a găsi soluții la problemele existente”, a menționat Marcela Mirabela Butoiu, fondatoarea grupului, mamă a patru copii.

Și acest grup are un regulament care trebuie respectat de fiecare membru. De exemplu, sunt interzise denumirile comerciale ale medicamentelor. Asta, deoarece un preparat care a funcționat în cazul unui copil ar putea să nu aibă același efect în cazul altui copil. Prin urmare, platforma susține vizita la medic.

De asemenea, administratoarele grupului îndeamnă membrii să scrie cât mai lizibil.

„Optăm pentru scrierea corectă. Dacă un membru al grupului a comis o greșeală în postarea sa, atunci un alt membru poate interveni și corecta. Încercăm să corectăm scăpările, de aceea în asemenea cazuri nu e loc pentru supărare”, a spus fondatoarea grupului.

Este important faptul că profilul fiecărei persoane care solicită să se înscrie în grup este verificat minuțios. Potrivit Marcelei Mirabela Butoiu, au fost refuzate multe conturi, întrucât s-a depistat că nu erau adevărate. În plus, fiecare postare este mai întâi verificată de administratoarele grupului care o aprobă sau nu.

Grupul este unul activ. Administratoarele promit că vor organiza mai des concursuri pentru membrii platformei și chiar vor organiza întâlniri pentru femeile din anumite orașe. Săptămânal, tot prin concurs, este aleasă fotografia de copertă. Membrii grupului adaugă o fotografie în funcție de tematică (copii costumați în diferite personaje, familia în concediu etc.), iar cea mai votată imagine devine fotografia de copertă.

Ești femeie, mamă și/sau soție? Acesta este grupul potrivit!

P. 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.