Ești femeie și vrei să lansezi o afacere? Înscrie-te acum, ca să beneficiezi gratuit de instruire
Știri

Ești femeie și vrei să lansezi o afacere? Înscrie-te acum, ca să beneficiezi gratuit de instruire

Sursa foto: wegate.eu

Ești femeie, vrei să inițiezi o afacere, dar nu știi cum să începi, sau vrei să cunoști mai mult din domeniul antreprenoriatului? Acum ai oportunitatea să o faci, datorită Proiectului QUEEN.

Proiectul 𝐐𝐔𝐄𝐄𝐍 (Qualitative Unique Entrepreneurial Experience and Novelty) este organizat de CIVITTA Moldova, CIVITTA Estonia, în parteneriat cu Ask a Mom și GirlsGoIT, cu susținerea financiară a Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei, și va fi implementat pe parcursul anului 2021. 

Misiunea Programului este de a inspira femeile, mamele, prietenele, reducând inegalitățile de gen existente în mediul antreprenorial al Republicii Moldova și formând o comunitate de femei înarmate cu suficiente cunoștințe și destulă încredere în sine pentru a iniția o mică afacere și/sau poate pentru a obține un loc de muncă mai bun.

Programul include o serie de evenimente startul cărora a fost marcat de Conferința Inspirațională QUEEN, care a avut loc la 2 și 4 martie curent, unde au participat 10 invitați din Moldova și Estonia, care și-au împărtășit experiența. Conferința este disponibilă pentru a fi vizionată pe pagina de Facebook a proiectului QUEEN, pe pagina grupului Ask a Mom și pe Youtube

Următoarele evenimente practice și de învățare:

  • Pre-Hackathon (Ideathon) – 23 martie, 2021. Doi invitați vor povesti cum au ajuns la ideile lor de afaceri, după care vor ține un training interactiv, cu aplicații practice, privind generarea ideilor de afaceri. Pot participa toate doritoarele și toți doritorii, pe Zoom. Linkul de acces va fi făcut public în dimineața zilei evenimentului. Linkul de înscriere este aici
  • Hackathon (începe în aprilie 2021) – Generarea ideilor de afaceri și crearea primului prototip al ideii. Teoria va fi pusă în practică și, în echipe sau individual, participantele vor genera, adapta și dezvolta idei de afaceri, fiind îndrumate de traineri și, de asemenea, vor crea primul prototip al propriilor idei. Participarea va avea loc prin concurs. Înscrierea e valabilă pentru persoanele care întrunesc o listă de cerințe, inclusiv cunoașterea englezei.
  • 7 traininguri (până în iunie 2021) de la experți de top în afaceri și startupuri din Estonia și Moldova, în cadrul cărora vor fi prezentate instrumente practice și actuale, care pot și trebuie să fie utilizate în afaceri. Aici, participantele vor obține cunoștințe indispensabile despre antreprenoriat, pentru a obține succes. Pe parcursul perioadei de training, participantele vor lucra la ideile de business pe care le-au ales la hackathon. Vor fi selectate cele mai bune idei. 

Pe parcursul perioadei în care vor avea loc trainingurile, participantele vor beneficia și de mentorat din partea trainerilor, care vor fi disponibili să ajute și să ghideze participantele în asimilarea materialelor informative prezentate și în aplicarea cunoștințelor.

Toată evenimentele sunt absolut gratuite! Singura cerință către participantele la hackathon și la traininguri este cunoașterea limbii engleze, pentru că trainerii, fiind din Estonia, vor vorbi în engleză. 

Mai multe informații poți obține de la administratoarele comunității Ask a MOM. Înscrie-te acum!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.