Știri

Doi șefi de Direcție au fost sancționați, după ce copiii de la Grădinița nr. 157 au primit hrișcă cu gâze

By noiembrie 17, 2017 No Comments

Doi angajați ai Primăriei Chișinău s-au ales cu mustrare, după ce s-a depistat că preșcolarii de la Grădinița nr. 157 au primit hrișcă cu gâze la dejun. Este vorba despre Veronica Solomițchi, șefă a Direcției educație, tineret și sport a sectorului Buiucani, precum și Alexandru Fleaș, șef al Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău.

Primarul general interimar, Silvia Radu, a inspectat miercuri Grădinița nr. 157 din capitală, pentru a verifica starea de lucru. Silvia Radu și viceprimarul Ruslan Codreanu au vizitat blocul alimentar al grădiniței și au discutat cu personalul instituției.

În urma controlului efectuat la fața locului, s-a constatat că faptele prezentate în mass-media sunt reale. Produsele destinate copiilor nu erau conforme cu normele sanitare. Ca urmare a faptelor constatate, Silvia Radu a dispus convocarea Comisiei de Disciplină a Municipiului Chișinău și a propus sancționarea celor doi șefi de Direcție.

Comisia de Disciplină a Municipiului Chișinău s-a întrunit ieri și a acordat sancțiunea „Mustrare” celor doi angajați ai municipalității.

Amintim că mai mulți copii dintr-o grupă de la Grădinița nr. 157 din Chișinău au avut la dejun lapte cu hrișcă, gâze și viermișori. De cealaltă parte, directorul interimar al instituției, Mariana Sclifos, a negat informația, menționând că la mijloc s-ar afla un conflict de interese. Ca rezultat, directorul interimar al instituției, Mariana Sclifos, s-a ales cu o sancțiune disciplinară.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.