Util pentru părinți

Distracție, bucate italiene și surprize pe măsură – așa au marcat 8 Martie invitații la Brunch-ul Ask a Mom

By martie 12, 2017 No Comments

Circa 200 de părinți, copii și parteneri au marcat Ziua Internațională a Femeii într-un mod cu totul excepțional – la Brunch-ul organizat de comunitatea „Ask a MOM”. 

„Am decis să schimbăm nițel formatul clasic de serbare. Femeile din comunitatea noastră au venit la Brunch, însoțite de copii, bunei, soți și prietene. Cei prezenți au petrecut câteva ore relaxante unde s-a cântat bine, s-a socializat din plin și s-a mâncat gustos. Anul acesta, femeile au avut o varietate de evenimente la care au putut merge, fie că e marșul pașnic „NU înseamnă NU”, fie că e Brunch-ul organizat de „Ask a MOM” unde am avut parte de invitați deosebiți. Acest eveniment a ieșit din tipare și datorită evenimentului de lansare a unui brand de haine în cadrul căruia au defilat mămicile și copiii prezenți la Brunch și nu doar”, menționează fondatoarea comunității, Alicia Valcov.

La eveniment, invitații s-au delectat cu bucate italiene pregătite de restaurantul „Codru”: brânzeturi, mezeluri italiene, bruschette, Spaghetti Carbonara, legume coapte cu parmezan, facaccia, pannacotta etc.

Și de această dată, copiii s-au distrat în sală separată. Pentru cei mici a fost amenajat un loc de joacă și un buffet separat. Animatorii de la „Clounella” au dat tonul petrecerii și au oferit momente de fericire pentru copii.

Fericiți s-au simțit și cei doi copii ai Irinei Popovici-Burduhos. „Am rămas foarte mulțumiți. Am ales să mergem la această petrecere pentru ca ai noștri copii să se simtă bine și ca noi să ne relaxăm într-un mediu frumos și într-o companie plăcută”, spune mama.

De aceeași părere s-a arătat mămica Silvia Grigori: „Am rămas megamulțumiți de această petrecere organizată de Ask a Mom. Au fost incluse și distracții pentru copii, ceea ce ne-a bucurat enorm. Astfel am putut și noi, mamele, să ne relaxăm un pic, să gustăm din bucatele gustoase, să facem poze și să participăm la concurs. E pentru prima dată când mergem la acest eveniment și, cu siguranță, nu ultima”.

Și dacă multe dintre evenimentele organizate de 8 Martie sunt destinate doar femeilor, atunci Brunch-ul Ask a Mom a fost deschis și pentru bărbați. Astfel, multe dintre femei au venit însoțite de soți, în timp ce altele – de mame și prietene.

Unul dintre tații prezenți la eveniment este Vasile Valcov. Bărbatul spune că pentru el cel mai important a fost ca „soția mea să se simtă bine și să se poată relaxa puțin la acest eveniment. Așa că prezența mea a fost doar la început, pentru scurt timp, după care am stat acasă cu Alex, feciorașul nostru de nouă luni. Urmărind pozele de după eveniment, am înțeles că a fost o petrecere frumoasă și mă bucur pentru mămicile și tăticii care au fost acolo”.

Timp de câteva ore, atmosfera a fost destinsă de un concert live, oferit de tânăra interpretă Laura Bodorin.

Cei prezenți au urmărit în premieră lansarea unui brand autohton de haine pentru copiii cu vârsta mai mare de doi ani. Copiii, alături de părinți și animatori, au avut posibilitatea să defileze în hainele de la „Olala Kids”.

Daria Room, un alt partener al evenimentului, a ales să lucreze de 8 Martie și să ofere din energie femeilor prezente. Cei de la salonul de remodelare corporală au venit cu câțiva oaspeți speciali, Angela Stafii și Lilia Ojovan, care au vorbit despre rolul femeii, și Katy Rain, interpreta care a încântat publicul cu piesele sale.

„Cine este femeia?”, „Cine sunt femeile din viața noastră?”, „Ce ar fi dacă ați privi dincolo de rol?”, „Ce ați descoperi acolo?” – sunt întrebări la care invitatele partenerului „Daria Room”, au încercat să răspundă împreună cu femeile prezente la Brunch.

Surprizele au continuat pe parcursul evenimentului. Specialiștii de la salonul de remodelare corporală au oferit un training live în domeniul cosmetologic.

De asemenea, a fost organizată o tombolă, în cadrul căreia mămicile au câștigat vouchere de la Daria Room. Și brandul „Avène Eau Thermale” a oferit tuturor oaspeților daruri (produse de îngrijire pentru față și corp).

Fiecare moment a fost surprins în imagini de partenerul fidel al evenimentului, SelfieBox.

„Petrecerea a fost, ca de obicei, foarte bine organizată, și noi, mămicile, ne-am simțit super. Lume frumoasă, copii fericiți, cadouri, muzică bună și multă mâncare gustoasă – de asta am avut noi parte în această zi minunată. Copilașii s-au distrat împreună cu animatorii, au și defilat prezentând o colecție frumoasă de hăinuțe. Nu regret nicio secundă că am ales să îmi petrec ziua anume așa, la petrecerea organizată de Ask a Mom. Așteptăm cu nerăbdare următorul Brunch”, ne-a spus mama Anna Graur.

În context, Dana Odainic, una dintre administratoarele grupului, mulțumește tuturor celor care au fost prezenți la petrecere:

„Ask a Mom este foarte bucuroasă că a petrecut ziua de 8 Martie alături de femeile comunității. De data aceasta, multe femei au decis să vină cu mămicile lor, făcându-le astfel un cadou minunat, câteva ore relaxante, fără griji, alături de copii și nepoți. Sperăm ca tradiția Brunch-urilor de Familie marca Ask a Mom să continue. Felicitări tuturor femeilor, mămicilor, bunicilor!”.

Brunch-ul de Familie 8 Martie, organizat de „Ask a Mom”, se află la cea de-a doua ediție. Următorul eveniment este workshopul „Imunizarea copiilor: pro sau contra?” și va avea loc pe data de 2 aprilie.

Vedeți AICI ce evenimente va organiza Ask a Mom pe întreg parcursul anului.

P. 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.