Despre decizia de a avea un copil sau când viața îți dă planurile peste cap
Util pentru părinți

Despre decizia de a avea un copil sau când viața îți dă planurile peste cap

Eu nu-mi doream copii. Nici soțul meu nu-și dorea. Nu deocamdată. Într-o zi de noiembrie am fost spitalizată, operată de urgență și, după ce mi-am revenit din anestezie, doamna medic mi-a spus: „Dacă vrei copii în viața asta, te sfătuiesc să încerci să îi faci acum, pentru că ai puține șanse”.

Aveam 21 de ani, el – 24, eram de doi ani căsătoriți. Această frază ne-a dat lumea peste cap și planurile la fel. Noi planificasem copiii după 30 ai mei, dar asta schimbase lucrurile mult.

După o lună de la operație am decis că vrem un copil și că mai bine acum decât deloc. În aceeași lună am rămas însărcinată, deși pronosticurile medicilor erau foarte și foarte pesimiste. Nu am crezut nicio clipă în ele. Eu știam că mi-l doresc ACUM și AICI și nu sunt gata să negociez cu viața. ACUM! AICI!

La 22 de ani îmi țineam puiul în brațe. 17 octombrie 2014 a fost cea mai miraculoasă zi din viața mea, o zi care a durat 72 de ore, da, da, atât. 72 de ore în care nu ne săturam să ne privim puiul. Cosmin mi-a zâmbit în colțul stâng al gurii când m-a văzut și în acel moment am binecuvântat ziua în care am fost internată la spital, am fost operată și mi s-a spus că nu prea am șanse să fac copii. Dacă n-ar fi fost acea zi, acum nu mi-aș săruta odorul în fiecare seară.

Continuarea materialului o găsiți AICI.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.