Util pentru părinți

Descoperind lumea cu cei mici. Sfaturi de călătorie de la mama și fashion bloggerița Ana Ciorici

Postat de aprilie 11, 2017 No Comments

Le place mult să călătorească și să descopere lumea. De când au doi copii, soții Ana și Pavel Ciorici nu au renunțat la această plăcere, deși a devenit un pic mai complicat de a călători cu cei mici.

Din propria experiență, Ana Ciorici a decis să vină cu câteva sfaturi pentru cei care urmează să călătorească cu picii în viitorul apropiat sau pentru cei care, poate, nu au avut curajul să o facă până acum:

1. Pregătiți-i de vacanță cu o săptămână-două înainte de plecare. Vorbiți-le despre țara în care mergeți și activitățile pe care le veți face acolo. Entuziasmați-i cu povestiri despre avion și zbor.

Emilia este extrem de încântată de fiecare dată când trebuie să zburăm cu avionul. De aceea, mereu o pregătim din timp.

2. Lăsați-i să facă bagajul împreună cu voi (pe cei mai mari). Lăsați-i să-și aleagă singuri hainele și jucăriile pe care le vor lua în această vacanță.

3. Cumpărați-le propria valiză mică și lăsați-i să o ia cu ei. Acest mic detaliu va face experiența mai plăcută și drăguță.

4. Luați câte un cărucior pentru fiecare copil. Ai noștri au 8 luni și 3,5 ani și noi pe ambii i-am dus în cărucioare. Chiar dacă unul dintre copii are 5 sau 6 ani, luați-i un cărucior.

Continuarea articolului o găsiți pe blogul ana.ciorici.com.

Vedeți și:

O zi petrecută cu părinții Ana și Pavel Ciorici, la ei acasă

De mână cu un copil de aproape doi ani și cu altul în burtică – impresii din călătoria Sabinei Efros

La odihnă cu patru copii – e POSIBIL

Lasă un comentariu