Decizia, pe înțelesul tuturor: Ce tipuri de magazine vor fi deschise începând cu 27 aprilie
Util pentru părinți

Decizia, pe înțelesul tuturor: Ce tipuri de magazine vor fi deschise începând cu 27 aprilie

Sursa foto: zoutlet.md

De luni, mai multe unități comerciale individuale își vor deschide ușile, cu excepția centrelor comerciale și a piețelor (inclusiv piețe auto). Saloanele de înfrumusețare, sălile de sport, zonele de agrement vor fi, în continuare, închise, până la anunțarea unei noi decizii de către Comisia Națională pentru Situații Excepționale.

Accesul pe terenurile de joc și pe terenurile de sport, la fel, este interzis. Ce ține de cafenele și restaurante, acestea pot să vândă produsele doar la pachet și în regim catering.

Interdicția de comercializare este valabilă pentru: bufetele expres, vânzătorii ambulanți la tonete de înghețată, cărucioarele mobile care vând mâncare, prepararea hranei la standurile din piețe, activități ale restaurantelor și barurilor conexe transportului, unitățile cu vânzare la geam.

Aflați ce tipuri de magazine vor activa începând cu ziua de luni:

Amintim că, de luni, moldovenii vor putea ieși la plimbare în parcuri, păduri sau în alte locuri publice deschise, dar vor trebui să respecte distanța socială. Totuși, nu vor fi permise grupurile mai mari de 3 persoane. 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.