Cum puteți evita cazurile de dispariție sau răpire a copilului
Siguranța familiei

Cum puteți evita cazurile de dispariție sau răpire a copilului

„Sunt mamă a doi copii. Fiica este elevă în clasa a VII-a și, săptămâna trecută, dimineața, mergând pe drum spre școală, a văzut cum un domn ce se afla într-o mașină albă, cu geamurile fumurii, s-a oprit și a întrebat-o pe fiica mea unde merge și, respectiv, dacă e departe școala.

Fata a zis că mai este de mers. Atunci șoferul îi spunea insistent să urce în mașină. Fiica, speriată, i-a explicat că nu dorește și că ajunge singură. Șoferul a insistat mai mult, cu un glas mai impunător, era cât pe ce să o convingă. Discuția a ținut vreo 5-6 minute. Norocul ei a fost că a venit din spate un alt automobil care a claxonat, respectiv șoferul a fost nevoit să-și vadă de drum. Fata a ajuns la școală, palidă, tremura și nu putea să vorbească. Și așa se întâmplă des… dispar copiii”, este mesajul unei mame, expediat pe pagina noastră.

În context, Suntparinte.md a realizat un infografic despre siguranța minorilor pe stradă, pentru a fi evitate cazurile de dispariție și răpire a copiilor. În calitate de părinte, trebuie să îi explici copilului următoarele reguli:

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.