Cum a fost la AFIM Healthy Festival 2019: Sute de părinți și copii au făcut sport și au gătit bucate sănătoase
Știri

Cum a fost la AFIM Healthy Festival 2019: Sute de părinți și copii au făcut sport și au gătit bucate sănătoase

Pe data de 22 iunie, Grădina Botanică din Chișinău a fost asaltată de sute de oameni, adulți și copii care au promovat stilul de viață sănătos, într-un mod cu totul deosebit.

AFIM Healthy Festival este evenimentul organizat de ABC Fitness School Moldova și România, care și-a propus să cultive dragostea față de mișcare, alimentație sănătoasă și petrecerea timpului în aer liber.

„AFIM Healthy Festival e un concept creat de multă vreme în mintea mea. Primele ediții au fost mai modeste, însă în acest an ne-am dorit să celebrăm sănătatea într-o zonă verde, cu aer curat, să amenajăm o zonă pentru copii, să organizăm ateliere de gătit sănătos. Am adus invitați speciali din Slovacia, Italia și România, precum și pe cei mai buni specialiști în materie de nutriție, fitness și psihologie din Republica Moldova. Ne dorim ca acest festival să devină o tradiție, una care va reuși să inducă treptat conceptul de a trăi sănătos în rândul cetățenilor din țara noastră”, a spus Elena Ozun, cofondatoarea școlii ABC Fitness School Moldova si organizatoarea evenimentului.

Festivalul a fost împărțit în mai multe zone unde au fost organizate diferite activități. Pe scena principală au evoluat specialiștii internaționali din fitness cu antrenamente inovative, în timp ce în zona educațională au fost desfășurate seminare despre nutriție, mișcare și psihologie.

Zona copiilor a fost dirijată de animatori care au organizat jocuri de echipă, pictură și dans. De asemenea, copiii au învățat să pregătească alternative sănătoase pentru mâncărurile preferate, în cadrul atelierului de gătit.

Zona de relaxare a fost amenajată pentru cei care au dorit să-și reîncarce bateriile și să savureze un smoothie cu gheață, în fața lacului.

Suntparinte.md a fost partenerul media al evenimentului 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.