Copiii din Chișinău, care nu și-au luat dulciurile oferite de Primărie, le vor primi când vor reveni la grădiniță
Știri

Copiii din Chișinău, care nu și-au luat dulciurile oferite de Primărie, le vor primi când vor reveni la grădiniță

Sursa foto: Foto-simbol/ea.md

Și în acest an, copiii care frecventează grădinițele din mun. Chișinău au primit dulciuri, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cei care nu se aflau în instituție în perioada respectivă vor primi cadourile când vor reveni la grădiniță.

Viceprimara Angela Cutasevici a declarat, la ședința de astăzi a Primăriei, că toate cadourile au fost distribuite în instituțiile de educație timpurie. Copiii care frecventează grădinița au primit deja darurile. Cei care nu au fost la grădiniță le vor primi când vor fi reîncadrați.

Acțiunea se desfășoară pentru al doilea an consecutiv. Autoritățile au dorit astfel să creeze o atmosferă de sărbătoare pentru copii, precum și să stopeze colectările ilicite de bani pentru cadouri:

„Condamnăm colectările suplimentare pentru procurarea cadourilor de Anul Nou. Orice sesizare de acest fel va fi raportată organelor abilitate”, a adăugat Angela Cutasevici.

Costul unui cadou este de 25 de lei și conține dulciuri și biscuiți în asortiment. În cele 134 de instituții de educație timpurie din orașul Chișinău sunt înscriși 30 739 de copii.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.