Concurs de desen pentru elevi: „Cu Guguţă împreună, facem o ispravă bună!”
Știri

Concurs de desen pentru elevi: „Cu Guguţă împreună, facem o ispravă bună!”

Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă”, în comun cu Editura „Guguţă”, organizează, în perioada octombrie – noiembrie 2017, concursul de desen cu genericul „Cu Guguţă împreună, facem o ispravă bună”. Concursul este organizat cu prilejul aniversării a 50-a de la publicarea operei „Isprăvile lui Guguţă” de Spiridon Vangheli.

Scopul concursului este de a promova lectura, de a stimula şi valorifica potenţialul creativ al copiilor, prin realizarea unor desene inspirate din opera lui Spiridon Vangheli.

La concurs pot participa elevi din clasele a III-a – a V-a, din municipiul Chişinău. Participanţii trebuie să realizeze un desen, într-o manieră individuală şi cât mai originală, pe suport de hârtie de format A3. Tehnica de execuţie este la alegere: creion, cariocă, acuarelă, pastel etc.

Lucrările urmează să fie prezentate până pe data de 20 noiembrie, 2017, la Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă”, str. Şciusev, nr. 65, în secţia „Dezvoltare în biblioteconomie şi ştiinţa informării”.

La lucrare trebuie să fie anexată o fişă care să conțină următoarea informație: titlul lucrării şi datele personale ale participantului (numele şi prenumele, vârsta, liceul/şcoala şi clasa în care învaţă, adresa de domiciliu, numărul de telefon sau adresa de e-mail la care poate fi contactat).

Pentru informații suplimentare, puteți accesa site-ul Direcției municipale educație, tineret și sport sau puteți suna la numărul de telefon: 022 00 95 35.

Sursa foto: timpul.md

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.