Știri

Clounella împlinește 5 ani. Vino la cea mai distractivă și colorată petrecere pentru copii și părinți

Postat de august 6, 2018 No Comments

Acum 5 ani, pe Planeta Clounella a apărut cel mai îndrăgit clovn și, odată cu el, cele mai colorate, distractive, dinamice și minunate petreceri pentru copii. Clounella este deja mare, împlinește cinci ani și organizează o mare petrecere pentru toți copiii și părinții lor. 

Evenimentul de aniversare va dura circa 4-5 ore, timp în care vor fi organizate o serie de activități distractive:

1. Zone de distracție pentru copii: face painting, workshopuri interactive, colorarea figurinelor din ghips etc. – GRATUIT.

2. Zona de tobogane: copiii se vor putea juca gratuit pe tot parcursul evenimentului.

3. Zona teatrală: vor fi organizate două spectacole cu durata de 30-45 minute cu pauze de aproximativ 15 min, precum și două blocuri de animație.

4. Zona tombolei caritabile: vor fi amenajate standuri speciale unde vizitatorii vor procura tichete de participare. La finele evenimentului va avea loc extragerea în urmă căreia cei mici vor avea șansa de a câștiga premii de la parteneri. Toți banii colectați în urma vânzării tichetelor vor fi donați Ancăi, fetița care are nevoie de intervenții chirurgicale la picioare.

5. Zona pentru fotografii: copiii se vor fotografia alături de personajele de pe Planeta Clounella.

6. Zona de lectură: va fi amenajată o zonă cu bean baguri în care copilașii vor avea ocazia să ia o carte și să o citească/răsfoiască.

Toți banii colectați în urma activității de face painting și a cumpărării tichetelor pentru tombolă vor fi donați.

Evenimentul se va desfășura:

  • La Palatul Republicii
  • Pe data de 19 August
  • La ora 16:00
  • Preț: 50 lei. Copiii până la 2 ani au acces gratuit.
  • Scop: Caritabil

Biletele pot fi procurate de pe iticket.md.

[dt_quote type=”pullquote” layout=”right” font_size=”big” animation=”none” size=”1″]Printre partenerii de tombolă se numără: Step IT Academy Moldova – certificate-cadou de jumătate de an la cursuri pentru copii; WallArt- stickere pentru perete; Anatolya – produse orientale; Cricova Wine – 2 bilete la Must Fest; Studio 7- o ședință foto în studio; Aqua Magic – certificate-cadou la piscină; GiftBox, Albume Personalizate; Kawai Kat.[/dt_quote]

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/242514539678809/

Suntparinte.md este partenerul media al evenimentului 

Vezi cum s-a desfășurat spectacolul de animație „Cei trei purceluși”:

Reportaj FOTO de la „Cei trei purceluși”. Circa 500 de părinți și copii au învățat ce înseamnă prietenia și au ajutat-o pe Anca

Lasă un comentariu