Chestionar pentru toți elevii din țară despre învățământul la distanță
Știri

Chestionar pentru toți elevii din țară despre învățământul la distanță

Sursa foto: langenthalertagblatt.ch

Copilul tău învață de acasă? Primește note, interacționează cu profesorii? Dar tu, ca părinte, ce crezi despre învățământul la distanță? Ministerul Educației, Culturii și Cercetării vrea să afle opiniile elevilor, de aceea le propune un chestionar privind învățarea la distanță.

Elevii sunt îndemnați să răspundă sincer și să-și exprime punctul de vedere. Informațiile colectate vor fi utilizate pentru studierea opiniilor şi formularea sugestiilor pentru îmbunătățirea acestui proces.

Elevii din instituțiile de învățământ general (clasele I-a – a XII-a) trebuie să completeze formularul: shorturl.at/cdELZ

Elevii care își fac studiile în colegii, școli profesionale și centre de excelență vor completa acest chestionar: shorturl.at/jkmCV

Amintim că toate instituțiile de învățământ din țară vor rămâne închise pe durata stării de urgență, adică până la 15 mai. Este vorba despre suspendarea procesului educaţional în cadrul instituţiilor publice şi private, de educaţie timpurie, de învăţământ primar, secundar, profesional tehnic, superior, de învăţământ extraşcolar şi de învăţământ special.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.