Știri

Ce vrei să știi despre vaccinurile aduse în Republica Moldova? 5 experți îți răspund LIVE pe Facebook

Postat de aprilie 24, 2018 No Comments

În calitate de părinţi, luăm în permanenţă decizii importante în privinţa copiilor. Decizia de a vaccina sau nu copilul este, de asemenea, foarte importantă. Este primordial să ne informăm corect privind metodele prin care ne putem proteja copiii de bolile infecțioase grave.

În context, toți cei interesați de vaccinare sunt invitați să participe la o discuție LIVE pe Facebook cu cinci experți în domeniu care vor răspunde la toate întrebările, comode sau incomode. Discuția va avea loc mâine, 25 aprilie, începând cu ora 11:00, și va fi difuzată pe pagina de Facebook „Ask a MOM”.

Cine sunt speakerii:

[dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]1. Victoria Bucov – doctor habilitat în științe medicale, expert în domeniul imunoprofilaxiei specifice.

2. Alexei Ceban, medic epidemiolog, Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP).
3. Olga Cîrstea – medic pediatru, doctor în ştiinţe medicale, Secţia pediatrie, Spitalul Clinic Municipal pentru Copii (nr. 3) „V. Ignatenco”.
4. Galina Leșco, medic ginecolog-obstetrician, director, Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”.

5. Angela Capcelea, coordonatoare programe, Biroul UNICEF din Republica Moldova.[/dt_quote]

Evenimentul „Despre imunizare fără tabuuri – LIVE STREAM” este organizat de „Ask a MOM”, în colaborare cu ANSP, UNICEF, OMS și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.

Detalii – pe pagina evenimentului.

Lasă un comentariu