„Când am văzut-o, am știut că este ceea ce căutam”. Elena Nofit, despre aplicația pentru femei „Flo Period & Ovulation Tracker”
Util pentru părinți

„Când am văzut-o, am știut că este ceea ce căutam”. Elena Nofit, despre aplicația pentru femei „Flo Period & Ovulation Tracker”

By 31/10/2018 septembrie 15th, 2020 No Comments

Sursa foto: thekaleidoscopemom.com

„Când am văzut-o, am știut că este ceea ce căutam”. Astfel descrie Elena Nofit, comunicatoare și activistă civică, aplicația „Flo Period & Ovulation Tracker”. Aceasta este prima aplicație care include trei tipuri de calendar (pentru ciclu menstrual, fertilitate și sarcină) și care te ajută să-ți monitorizezi starea de sănătate. 

Cu opt luni în urmă, Elena Nofit a devenit mamă pentru a doua oară. De când i-a revenit menstruația, a început să caute o aplicație combinată, adică nu doar axată pe menstruație și ovulație, ci și pe starea de sănătate, activitatea fizică etc.

„Dintotdeauna am folosit calendarul tipărit, dar mi-am dat seama că nu funcționează. Fie uitam să bifez zilele de menstruație și să calculez perioada de ovulație, fie se uza repede. Am căutat pe internet tot felul de aplicații, însă niciuna nu mi-a atras atenția. Coincidență sau nu, dar anume atunci am găsit articolul despre aplicația „Flo Period & Ovulation Tracker”, publicat pe pagina Suntparinte.md, și am decis să o încerc, mai ales că multe femei au comentat că o utilizează și că sunt mulțumite. Când am văzut-o, am știut că este ceea ce căutam”, povestește Elena.

Pe lângă faptul că folosește calendarul de monitorizare a menstruației și a ovulației, Elena monitorizează zilnic cantitatea de apă pe care o bea, precum și activitatea fizică. În plus, citește săptămânal sfaturile („Insights”) oferite de aplicație.

„În special după naștere, orice femeie acordă o atenție deosebită față de corpul ei, mai ales în ceea ce privește starea de sănătate. Această aplicație ne permite să ne monitorizăm schimbările prin care trecem și starea noastră. Îmi place că recomandările sunt oferite în funcție de ceea ce setez: dispoziție, simptome, stres, consum de alcool, activitate sexuală, probleme de sănătate, secreții vaginale etc. Le citesc atunci când îmi legăn pe picioare copilul. Mesajele-cheie sunt bine punctate și succinte.

Se simte că aplicația a fost elaborată de mai mulți specialiști, pentru că nu abordează un singur aspect (ce ține de menstruație sau ovulație), ci și greutatea, vârsta, activitatea fizică, starea de sănătate. Pe mine m-a convins din prima că e cea mai potrivită aplicație pentru femei. Am recomandat-o și altor persoane”, mai spune Elena.

De ce am ales aplicația „Flo Period & Ovulation Tracker”?

  1. Este accesibilă, ușor de descărcat, o poți accesa oriunde și oricând.
  2. Este informativă. Conține recomandări în funcție de stările pe care le indici.
  3. Este complexă. Se axează pe mai multe aspecte ce țin de sănătatea și frumusețea femeilor.
  4. Este sigură. Protejează informațiile pe care le indic și respectă confidențialitatea.

„Flo Period & Ovulation Tracker” a devenit cea mai descărcată aplicație de sănătate și fitness în ianuarie 2018, fiind folosită de femei din peste 100 de țări. În plus, a fost desemnată cea mai bună aplicație de fertilitate în 2017 – peste 2 milioane de femei din întreaga lume au rămas însărcinate cu ajutorul „Flo Period & Ovulation Tracker”. Calendarul, dezvoltat de o companie din Belarus, a fost realizat în parteneriat cu UNFPA.

Citește și:

Calculator pentru ciclu menstrual, fertilitate și sarcină. Femei din peste 100 de țări folosesc această aplicație

TU ai descărcat această aplicație? Împărtășește-ne experiența ta pe site, pe pagina noastră de Facebook sau pe adresa de e-mail suntparintemd@gmail.com.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.