Ask a MOM te invită la o petrecere între femei, cu speakeri care te vor inspira, vin și gustări selecte
Știri

Ask a MOM te invită la o petrecere între femei, cu speakeri care te vor inspira, vin și gustări selecte

E minunat să fii o mamă împlinită, fericită, plină de putere și răbdare, dedicată familiei. Dar maternitatea nu vine fără griji, nopți nedormite, lipsă de spațiu și timp dedicat ție. Iată de ce Ask a MOM vrea să-ți reamintească, și în acest an, că ești unică și minunată. 

Ask a MOM te invită la o petrecere de sâmbătă seara, între fete, unde vei întâlni oameni frumoși și inspiratori. Toate astea – însoțite de un vin cu atitudine și gustări selecte. Invitații evenimentului sunt stilistul Nathaniel Kowalsky, make-up artista Dika Cheptine și medicul estetician Tatiana Chiriac, care te vor ajuta să-ți redescoperi feminitatea.

Partenerul general al evenimentului este Lorema Esthetic. Alți parteneri ai serii vor fi FaurDent Stomatologie ImplantologieRețeaua Gosh-Shop Cosmetice, Avon și Vinăria din Vale.

Salvează data!

Sâmbătă, 14 martie, cu începere de la ora 17:00, la Restaurantul „Parol” (str. Vasile Alecsandri, 111). Prețul unui bilet este de 350 de lei. Detalii despre petrecere găsești pe pagina evenimentului. Click AICI.

Ia-ți prietenele și vino să petrecem împreună! Sau, dacă nu știi ce cadou să-i iei prietenei sau mamei tale, un bilet la Ask a Mom Beauty Soiree e soluția perfectă!

Suntparinte.md este partenerul media al evenimentului 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.