Ask a MOM te invită la cel mai frumos eveniment al iernii pentru întreaga familie
Știri

Ask a MOM te invită la cel mai frumos eveniment al iernii pentru întreaga familie

Ask a Mom te invită la cel mai frumos eveniment al acestei ierni pentru întreaga familie -Christmas Family Brunch. Va fi un eveniment de poveste nu doar pentru părinți, ci și pentru piticii care-l așteaptă pe Moșul.

Sărbătoarea va avea loc la restaurantul hotelului Jolly Alon, pe data de 21 decembrie. La eveniment sunt așteptate circa 60 de familii cu copii. Toți adulții vor avea locuri la mese. Mâncarea va fi de tip buffet all inclusive.

Copiii se vor distra într-o zonă separată, la fel cu buffet all inclusive. Animatorii echipei Clounella vor pregăti un program distractiv de 3 ore cu personaje din poveste, cu dansuri și jocuri interactive.

Pe tot parcursul evenimentului vor răsuna colinde. Tradițional, va fi prezentă echipa de la SelfieBox, în timp ce prietenii de la Brutăria și Patiseria „7 Spice” ne vor îndulci cu un tort spectaculos de Crăciun. Totodată, fotografa Gabi Hadiev va avea grijă să imortalizeze fiecare moment în cele mai frumoase imagini.

Fiecare copil va pleca acasă cu un dar de la Moșul, de aceea este important să indici numele și vârsta copiilor atunci când vei cumpăra biletul. Dacă vei dori să vii cu mai mulți prieteni și vei avea nevoie de o masă, contacteaz-o pe Dana Odainic. Află detalii pe pagina evenimentului. Click AICI.

Biletele le poți cumpăra în rețeaua iticket – online (AICI) sau în toate punctele de vânzare iticket.

Nu rata prețul promoțional pentru luna noiembrie – 350 de lei (va costa ulterior 400 de lei). 

Copiii de până la șapte ani vor intra gratuit. Biletul pentru copiii de 8-14 ani, care se vor distra în zona destinată copiilor, costă 100 de lei. Dacă vei dori să stai la aceeași masă cu copilu tău, întrucât el depășește vârsta indicată mai sus, vei achita costul biletului pentru adulți.

Notează!

  • 21 decembrie, de la 11:30 la 15:00
  • Jolly Alon Hotel & Business Center (str. Maria Cibotari, 37)

Suntparinte.md este partenerul media al evenimentului 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.