„Am să te bat cu capul în masa ceea”. Elevii de la Liceul „Socrate” ar fi umiliți și amenințați cu bătaia
Știri

„Am să te bat cu capul în masa ceea”. Elevii de la Liceul „Socrate” ar fi umiliți și amenințați cu bătaia

Elevii din clasa I de la Liceul „Socrate” din Chișinău ar fi umiliți, torturați și amenințați cu bătaia. Cel puțin asta reiese dintr-o înregistrare publicată pe Facebook de activistul și vloggerul Ion Andronache, al cărui copil studiază la liceul respectiv. 

Părinții au decis să înregistreze ce se întâmplă în clasă prin intermediul unui smartwatch, după ce au observat schimbări în comportamentul copiilor:

„Copilul meu cel mai mare deja de o lună merge la școală. În această lună a dispărut entuziasmul din primele zile ale lui Andrei și au apărut schimbări în comportament. La cină obișnuim ca fiecare membru al familiei să povestească cum a petrecut ziua. Andrei ne-a povestit câteva situații din clasă care ne-au pus în gardă.

Discutând cu alți părinți ai copiilor din clasa lui Andrei, am ajuns la concluzia că și ceilalți părinți au observat aceleași schimbări la copiii lor. Despre ce vorbesc? Frica copiilor de a se prezenta la ore, irascibilitate la primirea unor observații, anxietate, coșmaruri nocturne, limbaj indecent, ce nu era prezent în vocabularul copiilor și alte devieri comportamentale”,a scris Ion Andronache.

Citește actualizarea:

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.