Alege „Pico” - magazinul unde găsești haine comode și la un preț accesibil pentru copilul tău
Util pentru părinți

Alege „Pico” – magazinul unde găsești haine comode și la un preț accesibil pentru copilul tău

Sursa foto: Pico.md

Haine și încălțăminte pentru orice activitate a copilului tău, la un preț accesibil! Le poți găsi în magazinul „Pico” din Chișinău sau dacă accesezi site-ul www.pico.md, care conține o varietate de articole vestimentare pentru fete și băieți de la 0 la 14 ani – maiouri, pijamale, halate, fuste, pantaloni, costume etc.

Magazinul se află pe str. Alexandru cel Bun, 91, și este deschis zilnic între orele 9:30 și 19:30.

Pico.md și-a început activitatea în decembrie 2020. În prezent, stocul conține haine ale brandurilor United Colors of Benetton și Sisley. Furnizorul stocului curent activează în Italia cu dreptul exclusiv de a vinde aceste branduri în anumite țări, din care face parte și Republica Moldova.

Articolele vestimentare și încălțămintea sunt de calitate înaltă și sunt confecționate în conformitate cu eticheta „Dress Safely”, care înseamnă:

  • RESPECTAREA STANDARDELOR DE SIGURANȚĂ

Produsele Benetton Group respectă standardele internaționale de siguranță în ceea ce privește:

Lipsa substanțelor chimice potențial periculoase pentru sănătate

Lipsa componentelor care prezintă risc de sufocare, ciupire sau încurcătură pentru copii.

  • CONTROL STRICT

Produsele Benetton Group sunt supuse testării chimice și altor proceduri de control speciale, care vizează determinarea compoziției chimice a materialelor și a altor caracteristici. Această testare, realizată pe parcursul întregului proces de producție, este efectuată de laboratoare independente selectate din cele mai prestigioase laboratoare din lume.

  • TRANSPARENȚA PRODUCȚIEI

Informațiile despre furnizorii de materiale din care sunt fabricate produsele Benetton Group, precum și despre procesele de fabricație sunt disponibile publicului.

  • PROTECȚIA MEDIULUI

Eliminarea substanțelor chimice nocive din procesele de producție contribuie nu numai la păstrarea sănătății consumatorilor, dar și la protejarea mediului.

  • SCOPUL COMPANIEI ESTE DE A RIDICA ȘTACHETA

Proiectul „Dress Safely” se dezvoltă în timp, grație unui dialog deschis cu consumatorii și dorinței de a îndeplini standardele internaționale de calitate, precum și de a atinge obiective complexe care necesită eforturi considerabile.

Politica magazinului „Pico” este de a oferi spre vânzare articole în funcție de criteriul raport calitate-preț.

Pentru a face online o comandă, este suficient să accesezi pagina www.pico.md, să selectezi secțiunea care te interesează și să alegi piesele vestimentare sau încălțămintea. Pe site este prezentă și rubrica „Reduceri”, unde poți selecta, la un preț redus, articolele dorite.

Orice cantitate de produse comandată poate fi livrată oriunde în Republica Moldova la un preț de 30 lei per comandă. Dacă ai efectuat comanda până la ora 15:00, vei primi produsele în aceeași zi. Pentru comenzile efectuate după ora 15:00, inclusiv duminică, livrarea va fi efectuată în următoarea zi lucrătoare.

Achitarea poate fi efectuată în numerar sau folosind cardul atât online, cât și la primirea comenzii. Produsele pot fi returnate doar în starea în care au fost primite, în setul complet, cu eticheta și ambalajul original, nepurtate și neutilizate.

La „Pico” găsești haina sau încălțămintea potrivită pentru copilul tău! Vizitează acum magazinul!

Articolul este unul publicitar. Părerile și informațiile exprimate aici nu aparţin Suntparinte.md și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suntparinte.md 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.