5 argumente care te vor convinge să alegi ochelarii de soare „Solano”
Siguranța familiei

5 argumente care te vor convinge să alegi ochelarii de soare „Solano”

Solano este brandul ce are în colecția sa peste 400 de modele de ochelari, prezente în vitrinele din Chișinău. Caracteristica de bază a brandului „Solano” este versatilitatea sa. Ochelarii de soare „Solano” oferă atât modele clasice, cât şi modele moderne.

Prin ce se caracterizează ochelarii „Solano”? 

– Modelele clasice sunt elegante, simple, cu caracteristici echilibrate și finisaj negru – o combinaţie care adaugă un mister pentru look.

– Designul modern „Solano” este bazat pe diferite forme geometrice, curbe și pe o selecţie largă de culori.

Pentru a asigura o protecție optimă împotriva radiațiilor ultraviolete și luminii, ochelarii „Solano” sunt echipați cu lentile polarizate de înaltă calitate.

De ce ochelari polarizați „Solano”? 

– Lentilele polarizate „Solano” sunt concepute pentru a bloca reflecțiile suprafețelor netede, precum zăpada, apa, geamurile sau parbrizurile mașinilor, rezultând o imagine mai clară. Filtrele de polarizare „Solano” împotriva luminii reflectate lasă să treacă doar ceea ce trebuie să vezi.

–  Ochelarii polarizați „Solano” sunt echipați cu un filtru UV 400 care te protejează de radiațiile ultraviolete.

–  Lentilele absorb 100% din radiațiile nocive UV.

Solano oferă clienților săi o garanție de 12 luni și o husă cadou. Găsești ochelarii „Solano” în centrele comerciale: „Gemenii”, „Soiuz”, „Zorile”.

Suntparinte.md și Solano Moldova te premiază în această vară! Câștigă un voucher în valoare de 500 de lei pentru a-ți cumpăra o pereche de ochelari siguri și stilați. Restul sumei o achiți tu.

P.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.