Util pentru părinți

11 evenimente de bifat în calendar: Comunitatea „Ask a Mom” dă start evenimentelor pentru părinți

Postat de februarie 2, 2017 No Comments

Comunitatea online de mămici „Ask a Mom” dă start evenimentelor din anul 2017. Doritorii pot bifa în calendar 11 evenimente de excepție pe care nu trebuie să le rateze, câte unul în fiecare lună.

Primul eveniment „Târgul Ask a Mom”, ediția de primăvară, va avea loc la mijlocul lunii februarie. Intrarea pentru vizitatori va fi liberă.

„Dacă anul trecut a fost unul al carității, atunci anul 2017 va fi unul al femeilor și al familiilor. Tocmai de aceea am planificat și evenimente de frumusețe pentru femei. Brunch-ul de Crăciun de anul trecut a avut succes, de aceea mizăm mult pe evenimentul din luna martie. Va fi o petrecere nu doar pentru grupul „Ask a Mom”, ci și pentru „Ask a Woman”. Vrem ca mamele să se simtă bine, să se relaxeze și să învețe ceva nou”, a relatat Dana Odainic, una dintre organizatoare și administratoarele grupului, pentru Suntparinte.md

Nu vor fi neglijați nici tații. Aceștia sunt invitați la târguri, workshopuri, la brunch-ul de 8 Martie și la cel din decembrie.

„Desigur, nu uităm de târgurile de caritate. Acestea vor fi organizate ad-hoc, de aceea nu au fost incluse în calendar”, a adăugat Dana Odainic.

Suntparinte.md este partener media și va mediatiza fiecare eveniment până în cele mai mici detalii.  

P.

Vedeți și:

Premieră! Comunitatea Ask a MOM invită părinții și copiii la cel mai frumos eveniment al acestei ierni

Atmosferă de basm la „Ask a MOM Christmas Family Brunch”. Părinții și picii s-au distrat de minune (FOTO)

Lasă un comentariu