1 Iunie, la Shopping MallDova: Distracţii MARI pentru cei MICI!
Știri

1 Iunie, la Shopping MallDova: Distracţii MARI pentru cei MICI!

Ziua Internațională a Copiilor e doar o dată în an, dar cum ar fi să o sărbătorești o lună întreagă? Shopping MallDova lansează provocarea celor 30 de zile de distracții pentru tine și copilul tău. Show-uri interactive, amintiri frumoase de la Selfie Box, programe artistice cu animatori și clovni – toate le poți găsi începând cu data de 1 iunie la singurul centru comercial de nivel european din țară. Intrarea este gratuită pentru toți copiii.

Marea sărbătoare pentru cei mici va începe pe data de 1 iunie, la ora 10:30, cu un spectacol cu baloane de săpun. Toți copiii vor avea parte de o distracție pe cinste pe care nu o vor uita ușor.

La ora 11:00 vor apărea și clovnii, care vor oferi un spectacol de culoare și vor aduce zâmbete pe fața fiecărui micuț. Timp de două ore, aceștia vor intra în pielea celor mai îndrăgite personaje ale picilor și îi vor invita pe toți cei prezenți în lumea veseliei. Nu îndrăzni să te opui, ci lasă-te și tu fermecat de glumele buclucașe ale acestora pentru a trăi alături de copilul tău o experiență palpitantă. Tot atunci, dă frâu liber imaginației și participă la atelierul de confecționare a animăluțelor din baloane.

Momentele din copilărie sunt unice atât pentru copii, cât și pentru părinții lor. Selfie Box vă așteaptă între orele 11:00 și 15:00, la parterul centrului comercial, ca să vă întipăriți cele mai faine clipe, care vor deveni în timp amintiri prețioase. În același interval, la etajul 2 și 3, micuții vor avea parte de cea mai îndrăgită distracție pentru ei – Face Painting. Copiii vor putea să se transforme pentru o zi într-un personaj preferat, erou sau animăluț, în funcție de preferințele și imaginația acestora.

Începând cu ora 13:00, micuții sunt invitați la un show extraordinar care include concursuri cu premii, dansuri, cântece și Balloons Show! Pe parcursul întregii zile, micii vizitatori vor primi sucuri de la partenerul general al evenimentului  – Rich Kids. „Rich Kids – gustul bun pe placul copiilor”.

La Shopping MallDova, distracția continuă întreaga lună:

  • Ateliere de creație: în fiecare luni, marți și miercuri, ora 16:00 – 18:00, parter
  • Show-uri interactive: Transformers şi Iron Man, 6 iunie, ora 16:00, parter
  • Piraţii din Caraibe: 13 iunie, ora 16:00, parter
  • Dinozaurii: 20 iunie, ora 16:00, parter
  • Supereroii: 27 iunie, ora 16:00, parter
  • Animatori: în fiecare sâmbătă şi duminică, ora 16:00 – 18:00, parter

P. 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.